17 نوع ویدئو مارکتینگ در مراحل مختلف قیف بازاریابی

زمان مطالعه : 25 دقیقه
خانه بلوک های یادگیری آموزش ویدئو مارکتینگ

    در جلسه گذشته، درباره چگونگی ایجاد استراتژی ویدئو مارکتینگ صحبت کردیم و مراحل ایجاد یک استراتژی موفق از جمله مشخص کردن هدف، شناخت مخاطبین هدف، انتخاب نوع ویدئو و محتوای آن و … را بیان کردیم. در جلسه سوم ویدئو مارکتینگ، قصد داریم انواع ویدئوها در بازاریابی ویدئویی را معرفی کنیم و هر کدام را به صورت کامل توضیح دهیم. همانطور که در جلسه قبل نیز اشاره شد، هر کسب‌وکاری باید پیش از آغاز ساخت ویدئو، نوع ویدئو و محتوای آن را مشخص کند. در واقع، کسب‌وکارها باید بر اساس هدفی که از ویدئو مارکتینگ دارند, مخاطبین هدفشان و مراحل مختلف قیف بازاریابی و سفر مشتری، نوع ویدئو را انتخاب کنند. پیش‌نیاز یک انتخاب درست و هوشمندانه، آگاهی از انواع ویدئوها، مشخصات ویدئوها و میزان و نحوه تاثیرگذاری هر یک از ویدئوها بر مخاطبان است.

    در این نوشتار، انواع رایج ویدئوهای بازاریابی که از محبوبیت بالایی بین کسب‌وکارها برخوردار است، معرفی می‌شود. به علاوه، نمونه‌هایی خارجی از ویدئوهای مختلف نیز ارائه شده است.

     

    قیف بازاریابی ویدئویی چیست ؟ (Video Marketing Funnel)

    قیف بازاریابی ویدئویی

    ویدئوها را می‌توان از جوانب مختلف، مانند نوع مخاطبین هدف، محل انتشار، هدف ویدئو مارکتینگ یا مدت زمان ویدئوها تقسیم‌بندی کرد؛ یه عنوان مثال در صورتی که از تقسیم‌بندی مبتنی بر هدف استفاده کنید، با سه هدف 1- افزایش آگاهی از مخاطبان، 2- تشویق مخاطبان به تعامل با ویدئو و 3- آموزش مخاطبان روبرو هستید. اما به جرات می‌توان گفت بهترین و کارآمدترین دسته‌بندی برای ویدئوهای بازاریابی، طبقه‌بندی بر اساس قیف بازاریابی (Marketing Funnel) و با تمرکز بر سفر مشتری (Customer Journey) است. هدف اصلی از تماشای ویدئوها توسط مخاطبان چگونه مشخص می‌شود؟ این هدف به شرایط و وضعیتی که کسب‌وکار شما در آن قرار دارد، بستگی دارد؛ یعنی مرحله‌ای از قیف بازاریابی که کسب‌وکار شما در آن قرار دارد.

     

    ۱- ویدئوهای بخش بالای قیف بازاریابی: آگاهی از برند (Awareness)

    ویدئوهای مرحله آگاهی از برند

    یک کاربر احتمالی در اولین مرحله از سفرمشتری، برای حل مشکلی که دارد به دنبال شناخت و آشنایی بیشتر با یک برند برای حل آن مشکل است. این کاربر شاید اطلاع بسیار کمی درباره برند شما داشته باشد؛ بنابراین، بهترین فرصت است تا بهترین تاثیر اولیه (first impression) را در ذهن مخاطب ایجاد کنید. این کار تنها از طریق استفاده درست از محتوای ویدئویی ممکن می‌باشد. سعی کنید مشخصات محصولات و ارزش‌ برند خود را در قالب ویدئوهایی جذاب به آن‌ها نمایش دهید. ویدئوهایی که در این بخش قرار می‌گیرند، معمولاً سرگرم‌کننده هستند و از جذابیت بالایی برخوردار هستند. این ویدئوها باید بتوانند توجه مخاطبان زیادی را جلب کنند و نام برند شما را بر سر زبان مردم بیندازند. بدین ترتیب، تماشای این دسته از ویدئوها منجر به افزایش آگاهی مردم نسبت به برند و کسب‌وکار شما می‌شود. کاربرد طنز و ارائه اطلاعات مفید در ویدئوها می‌تواند شما را در رسیدن به این اهدافتان یاری کند.

     

    1- ویدئوهای معرفی برند (Brand Videos)

    ویدئوهای معرفی برند، قسمتی از یک کمپین تبلیغاتی بزرگ‌تر است. هدف از ساخت این ویدئوها این است که داستان، هدف و وظیفه اصلی برند خود، ارزش‌ها و دیدگاه‌های برندتان را به مخاطبان نمایش دهید. ویدئو بهترین گزینه برای معرفی یک برند به مخاطبانش است؛ چرا که پارامترهای بسیاری مانند داستان‌سرایی، شخصیت‌پردازی، صداها و تصاویر در دسترس شما قرار دارند تا شما بتوانید پیام و مفهوم پیام ویدئویی خود را به مخاطبان منتقل کنید. ویدئوهای معرفی باید به گونه‌ای باشد که اطلاعات اولیه را در اختیار مخاطبان قرار دهد و آنها را قانع کند که برند شما ارزش صرف وقت و شناخت بیشتر را دارد.

     

    2- ویدئوهای انیمیشن (Animation Videos)

    انیمیشن‌ها می‌توانند بُعد جدید و متفاوتی از برند شما را به مخاطبان نمایش دهند. فرصت‌های بسیاری برای ایجاد خلاقیت در انیمیشن‌ها وجود دارد. در واقع، این نوع ویدئوها، شبیه‌سازی بصری و احساساتی خوبی را ارائه می‌دهند که این پارامترها می‌توانند عواطف و احساسات انسانی را تحت تاثیر قرار دهند و در نهایت، در ذهن مخاطبان ماندگارتر شوند. همچنین، ایجاد کاراکترهای کارتونی جذاب و منحصر به فرد برای برند در انیمیشن‌ امکان‌پذیر است. روز به روز بر تعداد برندها افزوده می‌شود و مردم نیز با سیل عظیمی از تبلیغات با نام‌ها مختلف روبرو هستند؛ استفاده از یک کاراکتر انیمیشنی باعث می‌شود مردم برند شما را راحت‌تر به خاطر بیاورند. به همین دلیل انیمیشن‌ها برای افزایش آگاهی از برند، ابزار بسیار مناسبی به شمار می‌روند. در ساخت این ویدئوها باید پارامترهایی نظیر کوتاه بودن، منحصر به فرد بودن، طنز و تاثیرگذاری را در نظر داشته باشید.

    انیمیشن‌های ساخته‌شده برای برند Oreo بسیار مورد توجه همه قرار گرفت. در این ویدئوها، همه نکات مربوط به داستان‌سرایی، کارکترهای جذاب و یکپارچگی رعایت شده است.

    3- ویدئوهای تبلیغاتی (Commercial Videos)

    در این ویدئوها باید مشکل و راه حل آن مشکل از طریق محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارید. این ویدئوها باید کمتر از 1 دقیقه باشند و مشخصات محصولات و خدمات شما را به زیبایی نشان دهند. برای ساخت ویدئوهای تبلیغاتی موفق، باید به داستان‌پردازی آن توجه ویژه‌ای داشته باشید و اطمینان حاصل کنید که ویدئو و داستان، همراستا با برندتان باشد.

    این ویدئو به معرفی و تبلیغ یک محصول کاربردی می‌پردازد. در این ویدئو، ابتدا مشکلی که ممکن است افراد زیادی هنگام عکس یا فیلم گرفتن از خودشان داشته باشند را نمایش می‌دهد و سپس، محصول خود را به عنوان راه حل مشکل نمایش می‌دهد.

     

    4- ویدئوهای آموزشی (Educational Videos)

    بسیاری از مخاطبان به یادگیری نکات جدید پیرامون موضوعات مختلف یک برند علاقه‌مند هستند. چه فرمتی بهتر از ویدئو می‌تواند مفاهیم را به خوبی به مخاطبان منتقل کند؟ اگر برندها سعی کنند سرعت و طنز را چاشنی ویدئوهای آموزشی خود کنند، ویدئوها بازخورد بهتری خواهند داشت. بسیاری از مخاطبان در بخش بالایی قیف بازاریابی وجود دارند که همواره به دنبال اطلاعات جدید هستند و این ویدئوهای آموزشی می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا علاوه بر کسب اطلاعات جدید، با برند شما نیز آشنا شوند. در واقع، ویدئوهای آموزشی برای مخاطبان ارزش ایجاد می‌کنند.

     

    5- ویدئوهای توضیحی (Explainer Videos)

    تحقیقات اخیر نشان داده است که ویدئوهای توضیحی یا اصطلاحاً How-to videos بالاترین میزان توجه را در یوتیوب بدست آورده‌اند؛ حتی بیشتر از ویدئو کلیپ‌های موسیقی یا بازی. بسیاری از برندها از این ویدئوها در ابتدای قیف بازاریابی استفاده می‌کنند. هدف این ویدئوها همانطور که از نام آنها مشخص است، توضیح و آموزش مواردی مرتبط با محصولات، خدمات و نکات مربوط به برند است. این ویدئوها نشان می‌دهد که چرا مشتریان به استفاده از برند شما نیاز دارند و چگونه می‌توانند مشکلات خود را با استفاده از محصولات و خدمات شما حل کنند. مخاطبان هدف این ویدئوها، کسانی هستند که به مشکل خود پی برده و به دنبال حل کردن آن هستند. کاربران پس از مشاهده ویدئو باید نکته‌ یا نکاتی یاد گرفته باشند.

    مزیت اصلی این ویدئوها این است که به صورت مستقیم تبلیغ برند شما را نمی‌کنند، بلکه به مخاطبان کمک می‌کنند تا مشکلشان را حل کنند. همچنین، این ویدئوها علاوه بر ایجاد اطمینان خاطر برای مخاطبان و ایجاد اعتبار برای برند، به سوالات پرسیده‌شده در موتورهای جستجو نیز پاسخ می‌دهد. بنابراین، باعث افزایش بازدیدهای سایت شما و بهبود سئو می‌شود. اگر از طنز در این ویدئوها نیز استفاده شود، بازخورد بهتری در بین مخاطبان ایجاد می‌کند. به عنوان مثال، ویدئوی زیر بسیار مورد توجه قرار گرفت و وایرال شد.

    یکی از بهترین راه‌ها برای توضیح یک موضوع که شاید نوشتن آن کار راحتی نباشد یا به اندازه کافی برای مخاطبان قابل فهم نباشد، ساخت ویدئو است. ویدئوهای توضیحی به خصوص برای کسب‌وکارهای مرتبط با تکنولوژی نوین کاربرد بسیاری دارد. این ویدئو برای برند HP و به منظور بیان دلیل ضرورت محصول ارائه شده توسط آن‌ها برای سایر شرکت‌ها ساخته شده است.

    6- ویدئوهای 360 درجه (Videos °360)

    یکی دیگر از ایده‌های جدید که این روزها بیشتر مورد توجه قرار گرفته است، ویدئوهای 360 درجه است. کاربر می‌تواند با اسکرول کردن، تمام فضای اطراف را از زوایای مختلف مشاهده کند، گویی به صورت فیزیکی در آن صحنه حضور دارد. این ویدئوها برای نقل و به اشتراک‌گذاری داستان‌ها، رویدادها و تجربیات کسب‌وکارها بسیار مناسب است. در حال حاضر، بسیاری از کسب‌وکارها در حال استفاده از این ویدئوها هستند.

     

    ۲-ویدئوهای بخش میانی قیف بازاریابی: توجه مخاطبان (Consideration)

    مرحله توجه مخاطبین

     

    در این بخش از قیف بازاریابی، باید مجدداً رابطه خود را با مخاطبان برقرار کنید؛ یعنی باید مخاطبان و لیدهایی (lead) را که در مرحله ابتدایی قیف بازاریابی جذب‌ کرده‌اید، پرورش دهید. در واقع، باید با یک روند ملایم و آرام، مخاطبان را به سمت خرید محصولات و خدمات هدایت کنید، اما جنبه تبلیغاتی ویدئوها نباید زیاد باشد. پرورش لید، به معنای ویدئوهای تعاملی که باعث عکس‌العمل مخاطب، مانند لایک، کامنت گذاشتن یا به اشتراک‌گذاری می‌شود، در این بخش قرار دارند. ویدئوهای این دسته، احساسات مخاطبان را تحت تاثیر قرار می‌دهند و آنها را ترغیب می‌کنند تا با ویدئویی که تماشا کرده‌اند تعامل داشته باشند. ویدئوهایی که در این بخش قرار می‌گیرند، باید یادآوری خوبی برای کاربران باشد و همچنین، بر ارائه محتوای باکیفیتی تاکید داشته باشد که خیلی جنبه فروش و تبلیغاتی ندارد.

    7- ایمیل‌های ویدئویی (Email Videos)

    یکی از رایج‌ترین راه‌های پرورش لید، استفاده از ایمیل مارکتینگ است. کدام فرمت محتوایی مانند ویدئو می‌تواند توجه مخاطبان را جلب کند؟ استفاده از ویدئو در این مرحله، باعث می‌شود که متفاوت از بقیه کسب‌وکارها ظاهر شوید. این ویدئوها باید کوتاه‌مئت باشند و اصل مطلب را سریع به مخاطب منتقل کند.

     

    8- ویدئوی محصولات (Product Review Videos)

    یکی از ویدئوهای موثر برای تشویق و قانع کردن کاربران به خرید محصولات و خدماتتتان، نمایش کاربردی بودن آن محصول است. این ویدئوها، اغلب توسط مشتریانی که از محصولات استفاده کرده‌اند، ارائه می‌شود. ویدئوهایی که کاربرد محصولات و خدمات را نمایش می‌دهند، بهترین راه برای تبلیغ برند شما و معرفی مزایای استفاده از محصولات و خدمات شما است. امروزه افراد کمی هستند که بدون دریافت توصیه‌هایی از طرف یک دوست یا کاربران اینترنتی، خرید آنلاین کنند. تحقیقات موسسه MediaPost، حدود 57درصد از مصرف‌کنندگان پس از مشاهده ویدئوهای محصولات در خریدهای آنلاین مطمئن‌تر هستند. به همین دلیل، این ویدئوها در اکثر موارد موفق عمل می‌کنند. استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ در این نوع ویدئوها از اثرگذاری بالایی برخوردار است.

     

    9- ویدئوهای فرهنگی شرکت (Company Culture Videos)

    کیفیت محصولات برای مشتریان از اهمیت بالایی برخوردار است، اما کیفیت محل ساخت آن محصولات نیز برای مخاطبان مهم است. بُعد انسانی کسب‌وکارتان را در این ویدئوها نمایش دهید و با احساسات بینندگان ارتباط برقرار کنید. بر اساس تحقیقات انجام‌شده، کسب‌وکارهایی که با در نظر گرفتن احساسات انسانی با مشتریان و مخاطبان خود ارتباط برقرار می‌کنند، 3 برابر بیشتر از سایر کسب‌وکارها مورد استقبال قرار می‌گیرند. چنین کسب‌وکارهایی با استفاده از روش بازاریابی دهان به دهان (Word of Mouth) به دیگران معرفی می‌شوند و روز به روز محبوبیتشان افزایش می‌یابد. در این ویدئوها سعی کنید پشت‌صحنه تولید محصولات و تلاش‌های خود و کارمندانتان را نمایش دهید. از ترفند شخصی‌سازی بیشتر استفاده کنید و به نمایش محیط کار و معرفی کارمندانتان بپردازید. همچنین، می‌توانید ویدئوهایی در قالب مصاحبه از زندگی کارمندانتان نیز تهیه کنید. در تهیه این ویدئوها هیچ فرمول ثابتی وجود ندارد. هرچه ویدئوهای خلاقانه‌تری بسازید، مخاطبان بیشتری به کسب‌وکار شما جذب می‌شوند.

     

    10- ویدئوهای مصاحبه (Interview Videos)

    مصاحبه با کارشناسان داخلی یا مدیران و رهبران مجموعه‌ یکی از راه‌هایی است که می‌توانید برای جلب اعتماد مخاطبین هدف و کسب اعتبار بیشتر برای برندتان استفاده کنید. همچنین، می‌توانید با اینفلوئنسرها یا افراد موفق در حوزه کسب‌وکارتان مصاحبه کنید.

    ویدئوهایی که از مصاحبه با کارمندان و مدیران مجموعه ساخته می‌شود، برای بسیاری از مخاطبان که از قبل با کسب‌وکار شما آشنا شده‌اند، جالب است. این ویدئو، مصاحبه با یکی از توسعه‌دهنده‌های مجموعه mailchimp است.

     

    11- ویدئوهای مشتریان (Testimonial/Case Study Videos)

    ویدئوهای مشتریان مانند یک ابزار همه‌کاره می‌باشد و می‌تواند بسیاری از اهداف برند شما را برآورده کند. این ویدئوها علاوه بر جلب اعتماد مخاطبان و کسب اعتبار، به خوبی می‌توانند مشخصات محصولات و خدمات برند شما را نیز معرفی کنند. بر اساس تحقیقات Vendasta، 68 درصد از مردم می‌گویند که نظرات و توصیه‌های مثبت افراد باعث اطمینان بیشتر آنها به کسب‌وکارهای محلی می‌شود. یک مشتری بالقوه کاملاً از شما انتظار دارد که از محصولات و برند خود تعریف کنید، اما در صورتی که از سایر افرادی که به برند شما ارتباطی ندارند، تعریف و تمجید بشنود، با احتمال بیشتری به شما اعتماد می‌کند. بهترین و موثرترین زمان برای تولید و انتشار این دسته از ویدئوها، رویدادها و نمایشگاه‌های فروش محصولات و پس از تولید محصولات جدید است؛ تنها کافی است مشتریان راضی و مشتاقی را پیدا کنید که خواهان به اشتراک‌گذاری رضایت خود از محصولات شما هستند. البته تولید این ویدئوها نیازمند فکر، هوشمندی و دقت بسیار است؛ چرا که اگر مخاطبان حس کنند که این ویدئوها و تعریف و تمجیدها ساختگی است، اثر معکوس ایجاد می‌کند.

    این ویدئو نشان می‌دهد که یک ترانه‌سرای هالیوودی چگونه از نرم‌افزار Evernote برای ساخت موسیقی و انجام کارهایش استفاده می‌کند. این ویدئو دقیقاً میزان کاربردی بودن این محصول را نشان می‌دهد.

    12- ویدئوهای رویدادها (Event Videos)

    انتشار ویدئو از رویدادهایی که برگزار می‌کنید یا در آنها شرکت می‌کنید نیز می‌تواند برای مخاطبان و کسانی که در آن رویداد حضور نداشتند، جذاب باشد. این ویدئوها در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. این ویدئوها در فرمت‌های مختلف قابل انتشار است؛ به عنوان مثال، ویدئوهای رویداد در اینستاگرام می‌توانند به صورت لایو، استوری یا پست منتشر شوند. همچنین، مخاطبان می‌توانند تلاش‌های پنهان شما، پشت‌صحنه، فرایند آماده‌سازی و غیره را مشاهده کنند.

    این ویدئوها، بهترین راه برای نشان دادن آنچه در رویداد گذشته است. این ویدئوها علاوه بر اینکه در شبکه‌های اجتماعی مورد استقبال قرار می‌گیرد، برای مخاطبینی که به دلایلی نتوانسته‌اند در رویداد شرکت کنند هم جذاب است.

     

     

    13- ویدئوهای پخش زنده (Live Videos)

    این ویدئوها، دیدگاه نسبتاً خوبی از پشت‌صحنه و خود واقعی شما به نمایش می‌گذارد. نرخ تعامل یا engagement rate ویدئوهای لایو بیشتر است و کاربران 8 برابر بیشتر از سایر ویدئوها زمان برای تماشای ویدئوهای زنده صرف می‌کنند. مصاحبه‌ها، ارائه‌ها و رویدادها فرصت خوبی برای ضبط ویدئوهای زنده است. به علاوه، می‌توانید از کاربران بخواهید سوالات و نظرات خود را در حین ویدئو مطرح کنند؛ بدین ترتیب، نرخ تعاملات کاربران با ویدئو نیز افزایش می‌یابد.

     

     

    ۳-ویدئوهای بخش پایانی قیف بازاریابی: تصمیم‌گیری مخاطبان (Decision)

    ویدئوهای مرحله انتخاب مخاطب

    در این مرحله، مشتریان بالقوه شما در معرض خرید هستند و می‌خواهند بین چندین گزینه تصمیم‌گیری و خرید خود را نهایی کنند. در این مرحله نباید مخاطب را رها کنید، بلکه باید تعامل کاربر با برند خود را حفظ کنید. در این مرحله می‌توانید با ساخت ویدئوهایی با محتوای مناسب، کاربران بالقوه را به مشتری تبدیل کنید.

     

    14- ویدئوهای سوالات متداول (Videos (FAQ

    در این مرحله، مخاطبان شما به دنبال پاسخ سوالاتی هستند که در ذهنشان باقی مانده است و این پاسخ‌ها تاثیر بسزایی در تصمیم‌گیری نهایی آن‌‌ها در خرید دارد. کاربران باید پیش از تصمیم‌گیری نهایی به یک اطمینان 100 درصدی برسند. این ویدئوها می‌تواند به دو صورت مصاحبه‌های دو نفری یا پاسخ به سوالات رایجی که از مخاطبان گردآوری کرده‌اید. نوع اول برای شرکت‌های B2B و نوع دوم برای برندهای مصرفی مناسب است.

    در این ویدئو، سوال مهمی که مخاطبان درباره همبرگرهای مک دونالد دارند، به صورت تصویری و کاملاً شفاف پاسخ داده می‌شود.

    15- ویدئوهای راهنما (Instructional/Tutorial Videos)

    از جمله مهم‌ترین سوالاتی که در ذهن مشتریان بالقوه شما وجود دارد، این است که آیا پس از خرید محصول، کمکی از جانب فروشنده دریافت می‌کنند؟ بهترین و ساده‌ترین راهکار برای این سوال، ساخت ویدئوهای راهنما است.در گذشته بسیاری از برندها برای توضیح نحوه ساخت محصولات برند خود از یک دفترچه راهنما استفاده می‌کردند، در صورتی که ویدئوهای راهنما می‌تواند بهترین جایگزین برای آن دفترچه ها باشد.

     ویدئوی زیر که برای برند ایکیا ساخته شده است، شیوه ساخت و سر هم کردن محصولات ایکیا را در قالب یک ویدئوی شفاف نمایش می‌دهد.

    16- ویدئوهای شخصی (Personal Videos)

    امروزه کل دنیا حول شخصی‌سازی است. شما نیز باید سعی کنید از تکنیک شخصی‌سازی در کسب‌وکار خود استفاده کنید. زمانی می‌توانید لبخند رضایت مشتریان و مخاطبان خود را ببینید که برند شما به گونه‌ای شخصی و متفاوت با آنها ارتباط برقرار کند و مخاطبان احساس خاص بودن کنند. ویدئوهای شخصی‌سازی‌شده می‌توانند در بخش‌های مختلف قیف بازاریابی قرار گیرند، اما موثرترین قسمت، در انتهای قیف بازاریابی است که مشتریان بالقوه شما تنها به یک دلیل قانع‌کننده نهایی احتیاج دارند تا خریدشان را انجام دهند.

     

    17- ولاگ و وبینار (Vlog/Webinar)

    همانطور که گفته شد، برای جلب توجه کاربران، نوشتن در بلاگ‌ کافی نیست، اما ولاگ‌ها و وبینارها به خوبی می‌توانند توجه کاربران را جلب کنند. ولاگ یا video blog، معمولاً توسط یک نفر فیلم‌برداری می‌شود. ولاگ‌ها معمولاً تجربیات شخصی فردی درباره موضوعی خاص را شرح می‌دهد. اینفلوئنسرها بیشتر از برندها از این ژانر ویدئو استفاده می‌کنند. با این وجود، شما به عنوان یک کسب‌وکار نیز می‌توانید از مزایای این نوع ویدئو استفاده کنید. به عنوان مثال، اکانت اینستاگرام یا یوتیوب خود را در اختیار یکی از کارمندانتان قرار دهید تا او از محیط کار، سایر کارمندان و گفتگو با تیم‌های مختلف ویدئوهایی تهیه و منتشر کند.

    وبینار، سمینار آنلاینی است که امکان پرداختن به جزئیات بیشتر را می‌دهند بدون اینکه نگران خسته شدن مخاطب در اثر خواندن حجم زیادی از مطالب باشید. تولید ولاگ‌ها و وبینارهای هفتگی یا ماهیانه می‌تواند مخاطبان و دنبال‌کنندگان وفادار برای شما ایجاد کند. وبینارها امکان پرسش و پاسخ مشتریان یا مصاحبه با مدیران مجموعه را هم فراهم می‌کند.

     

    جمع‌بندی مطالب درباره انواع ویدئو در قیف بازاریابی

    پیشنهاد ما این است که ساخت ویدئو  را به عنوان بخشی از استراتژی بازاریابی خود در نظر بگیرید. ساخت و انتشار یک ویدئو مزایای بسیاری دارد، اما ایجاد تعداد زیادی ویدئو طبق یک برنامه منظم بهترین حالت ممکن است. انتشار هفتگی و ماهیانه ویدئو به افزایش شناخت و اعتبار برند شما کمک می‌کند. به علاوه، نظم در انتشار این ویدئوها باعث ایجاد مشتریان وفادار می‌شود.

     

    Sending
    User Review
    5 (1 vote)

    پرسش و پاسخ

    ویدئو مارکتینگ یا بازاریابی ویدئویی، یکی از روش‌های بازاریابی است که در آن، ویدئوهایی برای معرفی و بازاریابی یک محصول یا برند و با هدف جذب مخاطب، تبدیل آن‌ها به مشتری و افزایش فروش تولید و منتشر می‌شوند.

    ویدئو، یکی از فرمت‌های محتوایی جذاب است که نه تنها تصویری واقعی از آنچه در حال وقوع است، ارائه می‌دهد، بلکه اشتراک‌گذاری آن‌ها در تمامی پلتفرم‌ها به آسانی انجام می‌شود. مخاطبین به ویدئو‌ علاقه بسیاری دارند، زیرا فهم آن ساده است و برایشان سرگرم‌کننده نیز می‌باشد.

    ویدئو مارکتینگ باعث افزایش چشم‌گیر تعامل کاربران, افزایش نرخ تبدیل و افزایش میزان فروش و افزایش ROI می‌شود. همچنین برای برند شما اعتماد ایجاد می‌کند.

      2 ديدگاه نظر دهيد

    1. چند از به محتوای اموزشیتون استفاده کردم،
      ولی اینبار اموزش ویدو مارکتینگ تون واقعا محتواش عالیه
      ممنون از محتوای ارزشمندتون

      • سلام
        ممنون از نظر لطف شما، خوشحالیم که همراه کالج تپسل هستین
        موفق باشید

    اعلام ديدگاه

     

    هر هفته از به‌‌روزترین مطالب دیجیتال مارکتینگ در کالج تپسل آگاه شوید.

    عضویت در خبرنامه کالج تپسل

    لطفا منتظر بمانید ...

    عضویت شما با موفقیت انجام شد.

    آدرس ایمیل شما محفوظ خواهد بود و به هیچ عنوان جهت مقاصد تبلیغاتی استفاده نخواهد شد.